Joeri Woudstra

AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme

Abel van Gijlswijk
wo 7 dec 2022 - 20:30
Kinlyzaal
wo 7 dec 2022
20:30
Tickets

Abel bezit de kunst om inhoudelijk raak te schieten en ondertussen ongenadig grappig te zijn.

Nooit eerder vertoond op aard. Het kapitalisme heeft de planeet verkloot. En we hebben het zelf zover laten komen omdat we niet kunnen geloven in een alternatief. Dat stopt nu met AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme. Binnen het tijdsbestek van een zinderend uur conditioneert de magiër AABZ u met slechts 5648 kraakheldere antwoorden en een gulle hand muzikaal werk. Tot moes, uw brein. Waarna hij u zal opvullen met gloednieuw gedachtegoed. Garantie op verlossing? 200%. U wil wat weten; hij weet het al. Verlicht uzelf. Thuisblijven is medeplichtig zijn.

Over Abel

Abel van Gijlswijk is rapper, zanger, schrijver, acteur, punk-icoon, stijl-goeroe en labelbaas. We kennen hem van zijn werk als Vice-presentator, van zijn band Hang Youth en zijn solo rap-act Abel.

"Punker dan dit krijg je het niet in die stoffige hut van je.” - Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig):

“Abel heeft iets wat wij allemaal zo’n beetje kwijt zijn geraakt: vechtlust en een wakkere kijk op de samenleving. The last rebel on stage.” - Henny Vrienten:

“Abel bezit de kunst om inhoudelijk raak te schieten en ondertussen ongenadig grappig te zijn. Als ik dit seizoen maar één keer naar het theater kan, dan ga ik naar Abel.” - Kasper van der Laan: