Les Misérables

de legende is terug
wo 14 jun 2023 tot zo 2 jul 2023
wo 14 jun 2023
tot
zo 2 jul 2023

De musicalklassieker Les Misérables komt naar Breda! Met onder andere Milan van Waardenburg, Freek Bartels en Vajèn van den Bosch. 

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobserdeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Les Misérables, geschreven door Victor Hugo, is een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Een musical die je gezien moet hebben.

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

credits

Milan van Waardenburg of René van Kooten – Jean Valjean
Freek Bartels – Javert
Vajèn van den Bosch – Éponine
Ellen Pieters – Madame Thénardier
Channah Hewitt – Fantine
Mark Roy Luykx – Enjolras
Sem Gerritsma – Cosette