Staarvaria

Mastreechter Staar
zo 8 jan 2023 - 11:00 tot 12:15
Jupilerzaal
zo 8 jan 2023
11:00 tot 12:15
Tickets

Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat je verrassen en meeslepen door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op zijn: de Mastreechter Staar!

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar je op een gevarieerd programma, waarin niet alleen de Mastreechter Staar, maar ook tal van solisten, hun beste beentje voor zullen zetten.

In dit programma zullen verschillende muzikale stijlen zoals opera, operette en musical volop de aandacht krijgen, net zoals de meest bezongen thema’s in de muziek: liefde, geloof en trots. Je krijgt een internationaal programma en we bezoeken landen tussen de Zuidpool en de Noordpool. Ook zullen wij je bewijzen, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen! 

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883, en geniet faam door haar vele optredens in binnen- en buitenland, de grote collectie grammofoonplaten en cd’s, haar bronzen klank en optredens met grote namen uit de muziekwereld. 

Onderdeel van:
Zondagochtendconcert

credits

met: Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar en tal van solisten / dirigent: Frederik Verhooghe / pianist: Michel Ballhaus