Mark Engelen

Snowponies

De Alex Klaasen Revue
zo 11 dec 2022 14:30 en 19:00
zo 11 dec 2022
14:30 en 19:00

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een special edition: Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas.

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen. Want zoals we van Alex en zijn Showponies gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten. Zoals een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. 

Ook deelt Alex kerstpakketten uit, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang.

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar.

⭐⭐⭐⭐ "Bij Snowponies kun je niet anders dan met een brede grijns of hardop lachend in je theaterstoel zitten." - NRC

⭐⭐⭐⭐ "De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen" - Volkskrant 

Achtergrond | Interview | Alex Klaasen

Misschien wel het leukste kerstfeestje van het jaar! Alex Klaasen vertelt in dit interview meer over zijn voorstelling Snowponies.

credits

met: Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg / teksten: Alex Klaasen en Niek Barendsen / regie: Gijs de Lange / choreografie & staging: Daan Wijnands / compositie, liveband en spel: Jan en Keez Groenteman / decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp / lichtontwerp: Marc Heinz / kostuums: Arno Bremers