Grijs Gedraaid

Kamerata Zuid & Karsu
ma 19 dec 2022 - 11:00 tot 12:15
Grote zaal
Geweest
ma 19 dec 2022
11:00 tot 12:15
Geweest

Op maandag 19 december is het zover: Grijs Gedraaid in het Chassé Theater! Een bijzondere voorstelling van Kamerata Zuid en zangeres Karsu. Deze voorstelling verbindt jong én oud door middel van muziek, beweging en creatie. 

Chassé Theater vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van theater. In beweging blijven is voor iedereen gezond en daarom programmeert Chassé speciaal deze voorstelling.

Tijdens Grijs Gedraaid opent het orkest Kamerata Zuid met een klassiek werk voor strijkers, om vervolgens over te gaan in een prachtig programma samen met zangeres Karsu. Zij zingt eigen nummers, pop en jazz, en ook oudhollandse klassiekers. 

Maar er gebeurt tijdens deze voorstelling véél meer in het theater dan zitten en luisteren. Muziek is het gereedschap om mensen met elkaar te verbinden. Choreograaf Andrew Greenwoord brengt bezoekers in beweging. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen na beweging méér openstaan voor contact. Daarna haalt kunstenares Eva Durlacher al tekenend herinneringen op met de mensen. 

We hopen met dit programma ouderen naar het theater te trekken die we er normaal niet zo vaak zien. Het liefst omdat ze worden meegenomen door kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buren of andere bekenden. We willen dat jong en oud er samen op uit gaat om mooie herinneringen te maken. Deze voorstelling is namelijk genieten voor alle generaties.” - Marieke Machado, Zakelijk Leider van Kamerata Zuid

In de foyer is er een speciaal randprogramma. De ticketprijs is inclusief koffie/thee en wat lekkers.