Merel van Dooren

Steinway Sessies

Rogier Telderman
zo 26 jun 2022 - 15:00 tot 16:00
Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal
zo 26 jun 2022
15:00 tot 16:00
Geweest

Componist Rogier Telderman neemt zelf plaats achter de Steinway-piano en gaat op zoek naar interactie. 

Dit concert is onderdeel van de Steinway Sessies.

  • Speciaal voorafgaand aan deze voorstelling is er een programmapresentatie waarin Evelien Holster (Backstage artikel met Evelien), programmeur klassieke muziek, en directeur Ruud van Meijel meer vertellen over de komende klassieke concerten. De presentatie start om 14.00 uur. Met je ticket voor de Steinway Sessies krijg je gratis toegang tot de presentatie. 

Niet alleen met de muzikanten, maar ook met het publiek: “Ik ga graag in gesprek met musici. Ik daag zowel musici als luisteraars uit zich open te stellen, om zo elkaar en om hun omgeving te inspireren.” De passende afsluiting van een seizoen, met een aanzet voor de toekomst!

Onder de noemer Interplay zet TELDERMAN zich nu zelf achter de Steinway en gaat hij ook op zoek naar interactie. Niet alleen met de muzikanten, maar ook met het publiek; 'ik ga graag in gesprek met musici. Ik daag zowel musici als luisteraars uit zich open te stellen, om zo elkaar en om hun omgeving te inspireren’. De passende afsluiting van een seizoen, met een opmaat naar de toekomst. 

TELDERMAN weet invloeden uit jazz, klassiek en pop samen te smelten tot een geheel eigen stijl. Hij bracht platen uit met het Rogier Telderman Trio en met Bałdych/Courtois/Telderman. In 2016 kreeg hij van de programmeurs van de beste jazzclubs van Nederland de Young VIP-award.

samen veilig genieten van theater

Voel je veilig tijdens je bezoek. Tijdens de voorstelling heb je vaste zitplaatsen naast elkaar maar ons theater biedt voldoende gelegenheid om in de foyers minder drukke plekken op te zoeken. Er zijn daarnaast veel ruimtes om je handen te wassen en uiteraard kan je een mondkapje ophouden als jij je daar prettig bij voelt.

Backstage | Interview Rogier Telderman

Pianist Rogier Telderman stond aan de wieg van de concertreeks.