Rinse Fokkema

Steinway Sessies

Iris Hond
zo 18 sep 2022 - 15:00 tot 16:15
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
zo 18 sep 2022
15:00 tot 16:15
Geweest

Tijdens deze Steinway Sessie speelt Iris Hond de muziek die het dichtst bij haar staat. Naast haar favoriete stukken van onder meer Ludovico Einaudi en Frédéric Chopin speelt ze haar eigen composities. 

Dit concert is onderdeel van de Steinway Sessies.

Om de muziek een extra dimensie te geven neemt Iris een speciaal door haar samengesteld ensemble van topmusici mee: strijkkwartet Aristos Quartet en Gijs Anders van Straalen op percussie. Een openhartig, intiem en betoverend programma waarin Iris haar publiek met haar bevlogen spel en inspirerende anekdotes meeneemt naar het mooiste dat muziek ons te bieden heeft. 

Pianiste en componiste Iris Hond heeft een unieke positie in de muziekwereld. Ze is geliefd om haar inspirerende manier van vertellen, zowel met woorden als muziek. Ze slaat als geen ander een brug tussen de wereld van de klassieke muziek en het grote publiek met haar gepassioneerde spel. Tijdens haar laatste tour speelde Iris in de belangrijkste concertzalen van ons land de muziek van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Het hoogtepunt van deze tour was een serie van tien concerten in Het Koninklijk Concertgebouw.

Chassé is trots Iris te mogen ontvangen voor een concert op de bijzondere Steinway piano.

boek de gehele serie

Reserveer alle zes Steinway Sessies van september 2022 t/m mei 2023 en betaal slechts € 115.