Grease De Hitmusical

wo 17 mei 2023 tot zo 21 mei 2023
wo 17 mei 2023
tot
zo 21 mei 2023

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er nu een nieuwe frisse versie van deze musical naar Breda. 

Voor wie het verhaal niet kent
Grease
vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde? 

Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen. Geniet, swing en zing mee met de Nederlandse hits in het theater met Grease - Let’s go together!

Onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

Achtergrond | behind the scenes | Grease

In mei komt de hitmusical Grease naar het Chassé Theater! De creatives vertellen je al meer over de musical tijdens de audities!

Musical Awards: the Kick-off 2022

Op zondag 28 augustus 2022 stond de Uitmarkt in het teken van Musical Awards: the Kick-off. Het publiek kreeg een voorproefje van de musicals die binnenkort in de theaters komen. meer info

credits

tekst en muziek: Jim Jacobs & Warren Casey