Broadcast Signal Intrusion

Jacob Gentry
BUT Film Festival
za 3 sep 2022 - 22:00 tot 23:55
Cinema III
22:00 tot 23:55Geweest
za 3 sep 2022
22:00 tot 23:55
22:00 tot 23:55Geweest

BUT Filmfestival is terug in in Chassé Cinema! Klik hier voor het hele programma.

NL: James is getraumatiseerd door de plotselinge en onverklaarbare verdwijning van zijn vrouw. Hij vindt afleiding in zijn werk, het archiveren van oude video’s. Als hij op een avond naar tien jaar oude tv-nieuwsbeelden kijkt, ziet hij een griezelige en geheimzinnige video-interferentie. Gefascineerd gaat James op onderzoek uit en komt daarbij terecht in een spiraal van paranoia en complotten. Superspannende, akelig actuele horrorthriller en verplicht kijkvoer voor liefhebbers van Videodrome and conspiracy theories. Leiden de films naar een seriemoordenaar, zijn het gewoon wat tech-nerds die aan het klooien zijn, of is het een vroege vorm van viraal gaan. Misschien een alternatieve methode om een minimal elektro-album uit te brengen?


ENG: In the late 90s, a video archivist unearths a series of sinister pirate broadcasts and becomes obsessed with uncovering the dark conspiracy behind them.

 

BUT Film Festival: Broadcast Signal Intrusion | Chassé Cinema Breda
Regie
Jacob Gentry
Cast
Harry Shum Jr. Kelley Mack Chris Sullivan James Swanton Justin Welborn Michael B. Woods Jennifer Jelsema Steve Pringle Madrid St. Angelo Arif Yampolsky Anthony E. Cabral Richard Cotovsky Jeff Dlugolecki Thomas Kosik Preston Tate Jr.
Speelduur
104 min
Jaar
2021
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels gesproken
Ondertiteling
Engels ondertiteld

BUT filmfestival breda