Première Moving Mountains

Lightyear Studio’s
za 8 okt 2022 - 19:15 tot 21:15
Kinlyzaal (theater- & filmzaal)
za 8 okt 2022
19:15 tot 21:15
Tickets

Kom langs bij deze bijzondere première! Het grootste gedeelte van de inkomsten gaat naar stichting DoesSouf.

Leef vandaag, want morgen is niet beloofd. - Soufiane Elazizi 

Johnny is een markante persoonlijkheid, gehuld in jovialiteit. Het leven is echter niet altijd vriendelijk voor hem geweest. De wens om de onbetreden hoekjes van zijn persoonlijkheid te bewandelen, leidt tot een nachtelijk visioen. Johnny voelt zich onmiddellijk door zijn eigen droom uitgedaagd om zijn grenzen te verleggen en de onverwerkte pijn van het verlies van zijn moeder onder ogen te komen. 

Als Soufiane Elazizi hem vervolgens tot diep in de kern raakt tijdens een interview met Humberto Tan, komt de verbinder in Johnny in actie en krijgt de droom een ultieme lading, een gezamenlijke missie. Souf heeft de zeldzame neurologische ziekte, SCA-Type 2, maar verzet ondanks alles dagelijks bergen voor anderen. Johnny is daarom vastberaden om Uhuru Peak uit naam van Souf te bereiken en in Afrika de glimlach van Souf te laten stralen.

Volg Johnny in de aanloop naar en tijdens de tocht van zijn leven, waarbij vertrouwen, humor en kameraadschap zorgen voor de benodigde dosis doorzettingsvermogen

Het grootste gedeelte van de inkomsten gaat naar stichting DoesSouf. Hierdoor is boeken met een Cineville pas niet mogelijk.

Première Moving Mountains | Chassé Cinema
Regie
Bas Vos
Speelduur
90 min
Jaar
2021
Land
Nederland
Taal
Nederlands gesproken
Onderdeel van:
filmspecials