Prikkelarm filmbezoek: Competencia Oficial

Mariano Cohn, Gastón Duprat
ma 17 okt 2022 - 19:00 tot 21:00
Cinema II
ma 17 okt 2022
19:00 tot 21:00
Geweest

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen. 

  • Bekijk hier de visuele voorbereiding. Op dit moment wordt onze cinemafoyer verbouwd. Hierdoor kun je meer prikkels ervaren bij je bezoek aan Chassé Cinema dan normaal. 
  • Wij vertonen de film in het kader van prikkelarm filmbezoek. De originele film wordt vertoond, maar in de zaal blijft het licht gedimd aan, het geluid staat iets zachter en er is stilte in de zaal gewenst. meer info

De miljardair huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas in om het ambitieuze project in goede banen te leiden. Daarbij worden er twee grote acteurs met nog grotere ego’s geregeld: Hollywood hartenbreker Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres. 

Ben je verhinderd? 
Tot 4 uur voor het begin van de filmvertoning kan je je ticket nog omzetten in een tegoed. naar het formulier

Verbouwing Cinemafoyer
Op dit moment wordt onze cinemafoyer verbouwd. Hierdoor kun je meer prikkels ervaren bij je bezoek aan Chassé Cinema dan normaal. Ook is de informatie in onze visuele voorbereiding hierdoor niet helemaal juist. Zodra de verbouwing is afgerond zorgen wij voor correctie informatie.

Regie
Mariano Cohn, Gastón Duprat
Cast
Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez
Speelduur
115 min
verwacht
do 13 okt 2022
Jaar
2020
Taal
Spaans gesproken
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld
  • Let op met kinderen tot 9 jaar