Mark Engelen

Alleen Familie

Huub Stapel
vr 7 apr 2023 - 20:30 tot 22:35
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
uitverkocht
vr 7 apr 2023
20:30 tot 22:35
uitverkocht

Huub Stapel is terug met een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over familie. Want wie is er niet groot mee geworden?

De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland. 

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt je langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

⭐⭐⭐⭐ ‘Huub Stapel is een geboren verteller in Alleen Familie.’  - Dagblad van het Noorden

⭐⭐⭐⭐ "Huub is een begenadigd verteller. Ook bij Alleen Familie hang je de volle 2 uur ademloos aan zijn lippen." - De Telegraaf

⭐⭐⭐⭐ "Met Schwung vertelt Huub Stapel je zijn familiegeschiedenis" - De Volkskrant

Huub Stapel - Alleen Familie - Chassé Theater Breda

Chassé Ontmoet
Ontmoet gelijkgestemden tijdens je bezoek aan het theater. Of je alleen naar het theater gaat of samen met iemand; iedereen kan aansluiten bij Chassé Ontmoet. De plek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een voorstelling te treffen en gezellig (na) te praten. meer info

credits

met: Huub Stapel / script: Jan Beuving / regie: Gijs de Lange