Roy Beusker

MAMMA MIA!

o.a. Brigitte Heitzer en René van Kooten
di 17 okt 2023 tot zo 29 okt 2023
di 17 okt 2023
tot
zo 29 okt 2023

MAMMA MIA!, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrol Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie.

De gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie! In Mamma Mia! zien we hoe Sophie op het punt staat om te trouwen op een zonnig Grieks eiland. Ze zou graag door haar vader worden weggegeven, maar wie is dat eigenlijk? Door de zoektocht van Sophie wordt haar vrijgevochten moeder Donna (Brigitte Heitzer) plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie van haar voormalige liefdes… Mamma Mia! is een feest van een voorstelling met de grootste hits van ABBA, die in de originele Engelstalige versie worden vertolkt. Bereid je voor op een verhaal vol romantiek, nostalgie en heerlijke humor!

MAMMA MIA! - Chassé Theater Breda

Onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

MAMMA MIA! - met o.a. Brigitte Heitzer en René van Kooten

credits

cast: Brigitte Heitzer, René van Kooten en Soraya Gerrits / vertaling: Jeremy Baker / regie: Martin Michel / muzikaal leider: Billy Maluw / choreografie: Chiara Re / decor: Eric van der Palen / licht: Coen van der Hoeven / kostuums: Arno Bremers