Jesus Christ Superstar

wo 10 apr 2024 tot zo 14 apr 2024
wo 10 apr 2024
tot
zo 14 apr 2024

In april 2024 komt de klassieke rockmusical Jesus Christ Superstar naar het Chassé Theater. 

Jesus Christ Superstar is terug. Jeangu Macrooy is te zien in de iconische rol van Jezus, Freek Bartels als Judas en Magtel de Laat als Maria. Alex Klaasen vertolkt de rol van Herodes en Edwin Jonker is Pilatus. De voorstelling wordt volledig in het Engels gespeeld en gezongen.

Jesus Christ Superstar is een prachtige, door muziek gedreven musical over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin Jezus zich tot een leider ontwikkelt met vernieuwende ideeën. Hij komt op voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Het leidt tot een nieuwe volksopstand. Een verhaal van én voor onze tijd.

Verwacht een theaterspektakel waarin het originele Engelse repertoire met live orkest ten gehore wordt gebracht. De regie is in handen van Ivo van Hove (winnaar Musical Award beste regie voor Lazarus). Gecombineerd met de onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber belooft de voorstelling de theaterbelevenis van het jaar te worden.

Jesus Christ Superstar - Chassé Theater Breda

Onze tip voor grote groepen
Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.