Boekestijn en De Wijk Voorspellen de Toekomst

Rob de Wijk en Arend Jan Boekestijn
za 27 mei 2023 - 20:30 tot 22:20
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
Geweest
za 27 mei 2023
20:30 tot 22:20
Geweest

De best beluisterde podcast van Nederland komt naar het theater. Onder leiding van Hugo Reitsma buigen Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk zich over de huidige crises heen. 

Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk zoeken in hun programma Boekestijn en de Wijk voor BNR naar de nieuwe wereldorde die zich voor onze ogen lijkt te vormen. In onzekere tijden zou je een blik in de toekomst willen werpen.

Boekestijn en de Wijk ontvangen een expert binnen zijn/haar vakgebied: economie, demografie, grondstoffen & energie, militair, klimaat en democratie. Met deze expert en de zaal gaan ze in gesprek om tot inzichten over de nieuwe wereldorde te komen. Een avond over oorlog en vrede, en de machtsverhoudingen van de toekomst. Want de toekomst is onzeker, maar ook een uitvloeisel van trends en verhoudingen in het heden. 

Chassé Ontmoet
Ontmoet gelijkgestemden tijdens je bezoek aan het theater. Of je alleen naar het theater gaat of samen met iemand; iedereen kan aansluiten bij Chassé Ontmoet. De plek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een voorstelling te treffen en gezellig (na) te praten. meer info