Hoe de fuck vind ik geluk?

Thijs Lindhout
kick-off Koop een kaartje voor een ander
do 20 apr 2023 - 17:00 tot 18:30
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
do 20 apr 2023
17:00 tot 18:30
Geweest

Hoe de fuck vind ik geluk? Deze vraag stelt Thijs Lindhout zichzelf al 10 jaar. Hij ging in gesprek met meer dan 250 experts en tijdens een speciaal voor ons gemaakte show zal hij zijn beste inzichten met je delen. 

Wordt dit dan een belerende of tsjakkaa roepende avond? Absoluut niet. Thijs neemt zichzelf niet te serieus en neemt je op een humoristische wijze mee in een reis naar geluk. Omlijst met muzikale medleys die hij begeleidt vanaf zijn drumstel. Bereid je voor op een lach en een traan. Inspiratie en energie voor je eigen zoektocht naar geluk.  

Door het kopen van een ticket voor deze voorstelling gun jij jezelf niet alleen een mooie avond, maar draag je ook bij aan Koop een kaartje voor een ander. De opbrengst van de ticketverkoop komt ten goede aan dit initiatief.

kick-off Koop een kaartje voor een ander

Onderzoek wijst uit dat theater- en filmbezoek een wezenlijke bijdrage levert aan het geluk van mensen. Het draagt bij aan een betekenisvol leven en biedt ontmoeting met anderen. Theater zou daarom voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Helaas is dat in de praktijk niet zo. Vaak is er een financiële drempel.  

Chassé Theater start daarom met Koop een kaartje voor een ander. Door middel van donaties van onze bezoekers stellen wij tickets beschikbaar aan mensen die dit niet zelf kunnen betalen. In samenwerking met Quiet Breda zorgen wij ervoor dat deze tickets bij de doelgroep terecht komen. 

Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda lanceren wij, op donderdag 20 april om 17.00 uur, Koop een kaartje voor een ander in de grote zaal van het Chassé Theater. Dit doen wij groots met de inspirerende show Hoe de fuck vind ik geluk? van Nederlands meest gevraagde spreker over geluk, Thijs Lindhout.

Voorafgaand aan de show op donderdag 20 april presenteert Bredase verbindingsmaker Marieke Beekers een kort programma. Je komt meer te weten over Koop een kaartje voor een ander, Verbeter Breda en Quiet Breda. Wethouder van o.a. Cultuur en Armoedebeleid, Marike de Nobel, koopt het eerste kaartje voor een ander. 

  • 17.00 uur: aanvang in de Koninklijke Drukkerij Em. De Jong zaal van het Chassé Theater
  • 18.30 uur: einde met aansluitende borrel