Filmcursus: De Grote Regisseurs

Rudi de Boer
wo 19 apr 2023 tot ma 8 mei 2023
€ 12,50 – € 15,00
wo 19 apr 2023
tot
ma 8 mei 2023

Filmdocent Rudi de Boer is terug neemt je (weer) mee langs een aantal grote filmregisseurs.

Deze cursus gaat dieper in op het werk van een aantal belangrijke filmregisseurs. Naast Fritz Lang en Ingmar Bergman volgen we andere grote filmmakers als David Lynch en Paul Verhoeven die bepalend waren voor de filmgeschiedenis. Verder kijken we naar de generatie 'moviebrats', waaronder Francis Ford Coppola en Woody Allen.

Ook regisseurs van de ‘videostore generation’ zoals Paul Thomas Anderson en Darren Aronofsky komen aan bod. Maar ook huidige generaties, bijvoorbeeld de Korean new wave, nemen we onder de loep. Aan de hand van vele filmfragmenten wordt er dieper ingegaan op het werk van deze filmmakers en ontdekken wij hun ‘signature'.

Deze filmcursus is een vervolg op de eerdere grote regisseurs filmcursus maar aangezien er andere namen onder de loep worden genomen, is deze filmcursus voor iedereen geschikt!

Speelduur
120 min
verwacht
wo 19 apr 2023

De cursus kost €60, studenten en Bredapashouders €50. Tickets bestellen? Plaats alle 4 de data in je winkelmandje. Daarna kan je afrekenen. Het is niet mogelijk om losse tickets te bestellen. Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar contact@chasse.nl.