FILM: Goodbye Stranger x Cineville + afterparty

Aaron Rookus
Kijk Ons @ Pier 15
vr 21 apr 2023 - 21:00 tot 23:00
Op locatie
Geweest
vr 21 apr 2023
21:00 tot 23:00
Geweest

FILM + FEESTJE @ PIER15

Kom film kijken op een bioscoopscherm op de skatebaan en afterpartyen in de bar. Op het rad van fortuin van Cineville kan je mooie prijzen winnen en scenarist Wander Theunis is aanwezig voor een Q&A. Don't miss out!

Over de film

Op deze avond zie je de Bredase première van de nieuwe film Goodbye Stranger. Paul (Martijn Lakemeier) heeft het allemaal; vriendin, huis (in Amsterdam, whuut) en een droombaan bij de grootste concurrent van Spotify. Hij staat op het punt om voor zijn werk naar Londen te verhuizen, tot hij hoort dat die promotie in gevaar komt.

Ineens twijfelt hij aan alle levenskeuzes die hij ooit gemaakt heeft. Wil hij wel een kantoorbaan? Waar is de rock-'n'-roll in zijn leven? We volgen Paul één dag door Amsterdam, van hippe feestjes tot platenzaken en een ongemakkelijk bezoek aan zijn ouders. 

Cineville vriendenactie

Heb je een Cineville pas? Dan mag jij gratis een vriend meenemen! Selecteer voor je vriend de Cineville vriendenactie en laat aan de deur jouw eigen pas zien. 

Locatie vertoning: Veilingkade 12, Breda

FILM: Goodbye Stranger x Cineville + afterparty
Regie
Aaron Rookus
Cast
Martijn Lakemeier, Claire Bender, Jesse Mensah
Speelduur
81 min
verwacht
vr 21 apr 2023
Taal
Nederlands, Engels gesproken
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld

Onderdeel van

Kijk Ons 

Kijk Ons tourt met de meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land en neemt je mee de diepte in. Iedere vertoning heeft leuke extra’s zoals live-interviews met cast en crew.