Uit het hoofd

Guus Meeuwis
wo 1 nov 2023 tot do 2 nov 2023
wo 1 nov 2023
tot
do 2 nov 2023

Guus Meeuwis komt na 5 jaar terug in de theaters en samen met zijn band brengt hij een avond vol mooie verhalen en muziek. 

Vanwege de grote vraag naar tickets is er een extra concert op 1 november toegevoegd. De kaartverkoop hiervoor is meteen van start gegaan!

"Ieder liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag met je wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen. De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen. Het komt allemaal voorbij. Je mag zelf kiezen welk stukje je nodig hebt. Een nieuw geluid, nieuwe energie: precies zoals ik me voel. Ik kijk er naar uit om de muziek met jullie te delen in het theater!" - Guus Meeuwis

De zanger kijkt er naar uit om weer thuis te komen in de theaters. Na spelen in een stadion is het heerlijk om het kleine geluk te zoeken in een mooie zaal. Tijd voor elkaar. Onder regie van Servé Hermans spelen Guus en zijn band een voorstelling waarin het draait om het tellen van je zegeningen.

Guus Meeuwis - Uit het hoofd - Chassé Theater Breda

max 4 tickets per account
Per account kan je maximaal 4 tickets bestellen.

Op deze voorstellingen zijn geen kortingen van toepassing.