Annemieke van der Togt

Klapstoelkabaret @Landgoed Nuwenhuys

Anne Neuteboom & Kiki Schippers
do 3 aug 2023 - 20:00 tot 21:45
Op locatie
do 3 aug 2023
20:00 tot 21:45
Pauze 20:45
Geweest

Geniet in de buitenlucht van een heerlijke avond vol intieme en komische optredens. Ontdek nieuw talent, luister naar gloednieuwe liedjes en lach om de leukste conferences vanaf je eigen klapstoel. Op een bijzondere locatie in Breda zie je twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit prijswinnende cabarettalenten. 

Donderdag 3 augustus treden Anne Neuteboom en Kiki Schippers op bij Landgoed Nuwenhuys. Vergeet niet je eigen stoel mee te nemen. Plan je route. Kom vooral met de fiets, er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Deze voorstelling is bijna uitverkocht maar niet getreurd; donderdag 2 november staan Anne Neuteboom in het Chassé Theater. Koop hier direct je tickets. 

Nog meer Klapstoelkabaret?
Op donderdag 24 augustus en zaterdag 16 september hebben wij nog twee edities. Bekijk hier het complete programma. 

Anne Neuteboom
Ontwapend en brutaal; zo kan je de cabaretstijl van Anne in een notendop omschrijven. Ze maakte al drie succesvolle programma's, werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en ontving lovende recensies van de pers. Zo schreef Trouw over haar laatste voorstelling: "De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje."

Kiki Schippers
Kiki staat bekend om haar ontwapende liedjes, gouden strot en orginele teksten. Ze werd al vier keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs (prijs voor het beste theaterlied) en in 2017 won ze met Er spoelen mensen aan. Naast het podium is Kiki te horen bij het radioprogramma Spijkers met Koppen, heeft ze een column in het AD en werd ze bijna de Slimste Mens. NRC schreef: “De beste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen” en volgens het Parool is ze “De koningin van de Parade”. 

 

Klapstoelkabaret - Chassé Theater Breda
Klapstoelkabaret Anne Neuteboom - Chassé Theater Breda
Annemieke van der Togt