Emma Pot

Klapstoelkabaret @Pier 15

Tim Kroezen & Luan Buleshkaj
do 24 aug 2023 - 20:00 tot 21:45
Op locatie
do 24 aug 2023
20:00 tot 21:45
Pauze 20:45
Geweest

Geniet in de buitenlucht van een heerlijke avond vol intieme en komische optredens. Ontdek nieuw talent, luister naar gloednieuwe liedjes en lach om de leukste conferences vanaf je eigen stoel. Op een bijzondere locatie in Breda zie je twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit prijswinnende cabarettalenten. 

Donderdag 24 augustus treden Tim Kroezen en Luan Buleshkaj op bij Pier15. Vergeet niet je eigen stoel mee te nemen. Plan je route.

Tim Kroezen 
Tim Kroezen is een echte bèta liefhebber. Hij haalde een Bachelor Life Science en een MSc Energy Science, werkte in Supply Chain en werd daarna Consultant. Nu is hij comedian en met succes. In 2022 won Tim de juryprijs van Groninger Studenten Cabaret Festival, deed hij mee aan het BNN Vara programma Ik Ga Stuk en won hij verschillende prijzen. “Tim is een slimme denker, die je geregeld op het verkeerde been zet”, aldus de jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival. 

Luan Buleshkaj
Luan is woordkunstenaar in de breedste zin en een grote naam in de spoken word-scene in Nederland. Sinds zijn entree in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland. Met zijn eerste voorstelling Leeuwenkind won hij de Beste of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival en sleepte hij de Shaffy Cheque (aanmoedigingsprijs) in de wacht bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

Nog meer Klapstoelkabaret?
Op zaterdag 16 september hebben wij nog een editie. Bekijk hier het complete programma. 

Klapstoelkabaret - Chassé Theater Breda
Klapstoelkabaret - Luan Buleshkaj - Chassé Theater Breda
Maon