William Rutten

Live in concert

Frans Bauer
za 28 mei 2022 - 20:00 tot 22:30
Jupilerzaal
za 28 mei 2022
20:00 tot 22:30
Geweest

Meer dan 25 jaar na zijn eerste concert tournee reist Frans Bauer nog steeds langs de mooiste theaters van Nederland. Het reizen zit Frans in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten.

Van de Verenigde Staten tot China en nu van een muzikale reis, gewoon gezellig bij ons in Breda. Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, genieten we van een oergezellig avondje Frans Bauer. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en de gulle lach van Frans. 

afterparty Anthony Fokkema 

Op 9-jarige leeftijd maakte Anthony Fokkema kennis met de bühne. Op een schoolfeest trad hij op als Ciske de Rat. Daarna was hij het middelpunt op ieder familiefeestje. Inmiddels is de volkszanger niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige repertoire.

Anthony maakt sinds het jaar 2000 eigen muziek en heeft dan ook meer dan 100 liedjes op zijn naam staan. Ook nam hij diverse duetten op met o.a. Bobby Prins, Stella Bos en Jan Verhoeven. Verschillende grote namen uit de Nederlandse muziekwereld hebben liedjes voor Anthony geschreven of samen met hem gewerkt. Onder andere Pierre Kartner (Vader Abraham), Frans Bauer en Jaques Herb schreven diverse liedjes voor hem.

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.