Mark Engelen

So Far So Good

WAT WE DOEN en Theater Rotterdam
do 28 sep 2023 - 20:30 tot 21:45
kleine zaal
do 28 sep 2023
20:30 tot 21:45
Bestellen

Een opzwepende mix van theater en dans over vooroordelen en beeldvorming. 

De avond valt. We zitten in een winkel. Buiten op straat bouwt de onrust op. Binnen proberen we grip te krijgen op wat er precies aan de hand is. Zijn die jongeren daar aan het hangen? Vieren ze een feestje of wordt dit een potje asociaal rellen? En waarom zijn ze daar? Dit is verveling. Nee, woede over hoe de samenleving naar hen kijkt. Of zijn ze pionnen in een crimineel plan?

Choreograaf Donna Chittick maakt samen met professionele dansers en jonge bewegers een dans die zich achter de winkelruit afspeelt. Er wordt hiervoor samengewerkt met jongeren die hun plek in het leven nog niet of nog maar net hebben gevonden.

Regisseur Floris van Delft laat binnen de acteurs op het scherpst van de snede gesprekken voeren over wat er buiten gebeurt. Allemaal proberen ze grip te krijgen op de chaos aan de andere kant van de winkelruit.

WAT WE DOEN en Theater Rotterdam - So Far So Good - Chassé Theater Breda

In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van stroboscopische effecten.

Gratis te bezoeken met
Onbeperkt Kleine Zaal Abonnement

credits

in coproductie met: Theater Rotterdam / tekst en regie: Floris van Delft / choreografie: Donna Chittick / artistiek advies: Alida Dors / regieassistentie: Boyd Grund / spel: Ghislaine van IJperen, Piet Kooij en Dennis Rudge / dans: Leonarda Lovrekovic en anderen / muziek: Simone Giacomini / decorontwerp: Robin Vogel / lichtontwerp: Mike den Ottolander / kostuumontwerp: Sara Hakkenberg / technische productie en lichttechniek: Remko van den Ende / geluidstechniek: Jaap Schledorn / uitvoering kostuums: Kostuumatelier Theater Rotterdam / productieleiding: Elise de Fooij