Majanka Fotografie

Gemma

Fabian Claes Jansen
Be Proud week
do 12 okt 2023 - 20:30 tot 22:05
kleine zaal
do 12 okt 2023
20:30 tot 22:05
Bestellen

Er is eigenlijk maar één vrouw in het harde offshore leven van Gert en dat is Gemma. Maar Gemma is nog niet zichtbaar. Alleen voor Gert. Totdat ze er wel uit móet

Zondag 8 tot en met zaterdag 14 oktober 2023 staat bij ons in het teken van Be Proud. Kom uit voor je seksualiteit. Sta voor je genderidentiteit. Wees trots op wie je bent! Bekijk hier alle voorstellingen. 

Een liefdevolle queeste met Gemma in de spiegel, brengt Gert na jaren tot een groot besluit. Gemma zal een plek moeten krijgen in hun lijf en leven, maar hoe en in welke vorm?

Gemma is een ontroerend en verlichtend verhaal over een zoektocht naar identiteit en zelfacceptatie, gespeeld en geschreven door acteur en regisseur Fabian Claes Jansen.

Dit rauw poëtische verhaal, ingetogen spel met prachtige livemuziek geeft een inkijk in een innerlijke zoektocht van een bigender persoon en het ontstaan van een man én een vrouw in één lijf samen.

“Fabian Claes Jansen tilt ‘Gemma’ naar een hoog niveau. (…) Jansen creëert magie met pianist Marielle Woltring.” - de Volkskrant

Gratis te bezoeken met
Onbeperkt Kleine Zaal Abonnement

Nagesprek
Na afloop van de voorstelling is er onder leiding van Bo Diversity een nagesprek in de foyer. 

Onderdeel van