The 100 Voices of Gospel

Checken voor toegang
zo 24 apr 20:00 - 22:20
Jupilerzaal
zo 24 apr 2022
20:00 - 22:20
Tickets

Met The 100 Voices of Gospel beleeft de bruisende en swingende muziekstijl al twintig jaar een aanhoudend hoogtepunt.

Als The 100 Voices of Gospel ‘los’ gaan, word je bijna letterlijk van je stoel geblazen. Onbegrijpelijk dat zo’n massa energie, vreugde en passie op één podium past! Het honderdkoppige koor bevat de beste gospeltalenten uit alle uithoeken van de wereld: van Engeland tot Indonesië en van Spanje tot India. Zangers, musici en dansers uit meer dan vijentwintig landen en van alle culturen en religies, verenigd in één groot feest van zang en expressie. 

The 100 Voices of Gospel, onder leiding van geestelijk vader Jean-Baptiste Guyon, beleefde in 1998 zijn debuut met een concert in Parijs bij de viering van honderdvijftig jaar afschaffing van de slavernij in Frankrijk. De koorleden voelden zich direct één familie en besloten samen de wereld te veroveren. Dat lukte, want sindsdien hebben wereldwijd vele tientallen miljoenen mensen een concert van The 100 Voices of Gospel mogen aanschouwen, live of in toonaangevende televisieshows.

Bij deze voorstelling hanteren wij de voorwaarde Checken voor Toegang. Dit betekent dat je een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang moet kunnen tonen bij binnenkomst. meer info

onze tip voor grote groepen

Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.