Willem Popelier

Dries Verhoeven

In maart presenteren wij zowel een documentaire als filmvoorstelling van Dries Verhoeven. Boek nu voor beide voorstellingen (1e rangs)tickets en betaal slechts €30 i.p.v. €35. De korting wordt automatisch verrekend als beide voorstellingen in je winkelmandje zitten.

Op 21 maart 2023 zie je de documentaire The Recruitment in Chassé Cinema. Tijdens deze film reist Dries naar Bulgarije op zoek naar arbeidsmigranten die willen zingen in zijn vorige theatervoorstelling Broeders verheft u ter vrijheid. De kijker zit met de neus bovenop alle uitdagingen, het enthousiasme en de kwetsbaarheid van het maakproces van een theatervoorstelling. Na deze exclusieve screening is Dries Verhoeven aanwezig voor een Q&A.

Later die maand, op 30 maart 2023, keert Dries Verhoeven terug naar het Chassé Theater voor zijn nieuwste voorstelling Dear beloved friend. Via een live verbinding vanuit Nollywood, het centrum van de Afrikaanse filmindustrie, verbeelden performers onze Europese angstdromen. Het belooft een fascinerende roadtrip te worden vanuit je comfortabele stoel.

Voorstellingen