Razende Reporters recensie De Pindakaasprins

Voorstelling: De Pindakaasprins
Datum: 26 oktober 2016
Razende Reporters: Pam Wagenmakers & Fleur van den Bergh

Er leefde eens in  een huis waar altijd ruzie was  woonden een gezin: de vader en de moeder + 3 kinderen Esmaraldadina de oudste, Jaak de jongste en Valetijntino er tussen in. Op een dag waren ze het zat! Ze klommen het raam uit op naar het bos en wat hun daar te wachten staat…..

Onze menig: we vonden de opkomst wat rommelig. De kleding was leuk bedacht. Ook de muziek was heel mooi om aan te horen. Ze zijn goed te verstaan. Het was goed geacteerd. Het publiek hield hun aandacht er goed bij. De titel snapte we niet helemaal.

Hoe zag de omgeving van de acteurs eruit: het podium stond vol met voorwerpen waar de acteurs gebruikt van maakten. Het licht was van goede kwaliteit, het veranderde van kleur en op sommige momenten was het zelfs donker.

Dit was ons verslag van de Pindakaasprins

Voorstelling: De Pindakaasprins
Datum: 26 oktober 2016
Razende Reporters: Femke, Nienke & Lynn

Hallo wij zijn Femke, Nienke en Lynn. En wij zijn naar de voorstelling De pindakaasprins geweest. Er wordt toneel in gespeeld, gezongen en muziek gemaakt. Het ging over een straat waar het altijd regende en in die straat stond een huis waar altijd ruzie was. Dan besluiten de kinderen om aan al dat geruzie en geregen een einde te maken. Ze gaan op pad en beleven allemaal spannende en grappige avonturen. In de voorstelling spelen 3 mensen: Maartje van de Wetering als Esmeralda  Dina, Kaspar Schellingerhout als Valentijn Tino en Eric van der Horst als Jaak.

En Eric hebben we geïnterviewdgeinterviewt. We hebben gevraagd hoelang hij nou oefent voor zo’n voorstelling: ‘’ongeveer een maand.`` Hij vertelde ook dat hij aan de mensen in de zaal kan zien of ze het leuk vinden. En hij vertelde ook dat hij eigenlijk de bedenker is van de pindakaasprins.

Wij vonden de voorstelling heel leuk en grappig.Het was ook een prachtig decor met allemaal spullen uit een woonkamer. En de muzikanten zaten daar dwars door heen. De spelers kwamen ook een keer van het podium af en dan gingen ze naast je staan. Het was dus echt super leuk en echt een aanrader als je kinderen hebt. Meestal zijn dit soort reclames nep maar dit is echt waar!!