Razende Reporters recensies Checkpoint

Voorstelling: Checkpoint
Datum: 29 april 2017
Razende Reporters: Teun & Hielke

We waren in de zaal toen er een zware stem van tien naar nul aftelde 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1, geef een warm applaus aan Rachel, Sem & Karlijn. Toen ze 20 seconden op het podium stonden begonnen we al met de klapper van de week. Ze gooien pingpong ballen in een hoogdruk kanon  zodat de pingpong ballen omhoog vliegen. De klap was zo hard dat we oorbeschermers moesten dragen en een veiligheidsbril op moesten. Daarna gingen we gelijk door met het vortex-kanon!! Daar deden ze rook in, daarna sloegen ze op de achterkant waardoor er rookringen ontstonden die een kaars kon uitblazen vanaf 30 meter.

Daarna hadden ze een challenge. Hoe je binnen 10 seconden een huis kan versieren. Ze gebruikten een bladblazer en WC papier. Ze gebruikten het als slinger kanon. Daarna was het jongens tegen de meiden. Er werd een jongen en een meisje uit het publiek gehaald. Ze moesten op maizena staan. Als je snel trappelt blijf je op het maizena staan als je te sloom trappelt zak je erin. Daarna volgden er nog 5 spectaculaire challenges maar de 5de challenge was heel spannend. Het stond 1-1 bij de jongens tegen de meisjes. We moesten een rubber boot door het publiek gooien en een bepaalde route afleggen. De meiden hadden 47 seconden erover gedaan en de jongens deden er 27 seconden over; dus de jongens wonnen natuurlijk.

En toen mocht je nog op de foto met Sem en Karlijn. We hebben veel gelachen om de verrassende challenges. Door hun enthousiasme werden wij het ook. Als ze nog eens in het theater komen, zijn wij weer van de partij.