Razende Reporters recensies Snorro

Voorstelling: Snorro
Datum: 25 januari 2017
Razende Reporters: Juul & Ira

Snorro was een hele leuke voorstelling. Er gebeuren hele rare dingen in, maar ook wel grappige. De paarden waren mensen en die hadden een achterkant van een paard als achterlijf; dat was grappig. Je mocht ook meezingen met liedjes, ze hadden de officiële liedjes omgezet in hun eigen liedjes. Er waren maar zeven mensen die het speelden en die mensen hadden wel drie rollen. De voorstelling duurden wel drie uur met een pauze erbij. Wij vonden het heel raar, want er werd een meneer uit het publiek gehaald maar die hoorde er gewoon bij. Er speelden muzikanten mee en kinderen van Djazzle. De personen waren: Snorro (Jose), Conchita, Donya Korry, El Commandante, Fred Emmer, Wervelwind, Doloris en Gymleraar. En ze waren allemaal super grappig. Het speelde zich af in Mexico en het had een hele gezellige sfeer.

Voorstelling: Snorro
Datum: 25 januari 2017
Razende Reporters: Julia & Emma 

Hoi, wij zijn Julia (11) en Emma (10) en wij zijn woensdag 25 januari naar de voorstelling SNORRO geweest.

Als je de zaal binnen komt hoor je een vrolijk muziekje in het thema van SNORRO.De voorstelling is voor jong en oud, dat zie je ook in de zaal. In de voorstelling spelen ook jonge en oude acteurs. De voorstelling zit bomvol grapjes. Dat vonden wij heel leuk.

Als het decor wordt gewisseld, komt er een doek naar beneden in het thema van Snorro en dan vermaken ze het publiek. Met licht wordt er goed gespeeld en diegene die aan het woord is staat in de spotlight. Er worden ook dingen van de spelers in het publiek gegooid. Het zag eruit alsof het publiek het leuk vond en boeiend bleef kijken en ook lachte om de grapjes.

Dick van den Toorn speelt de hoofdrol Snorro. Er zijn zeven hoofdrolspelers en die speelden meerdere rollen. Er zaten een paar 18+ grapjes bij, maar voor de rest waren ze allemaal voor kinderen geschikt.

We hebben een interview gehad met Bas Hoeflaak. Dat is één van die zeven spelers met meerdere rollen. Bas vertelde dat hij maar vier weken heeft kunnen oefenen voor deze rol. We hebben een handtekening gehad van Dick van den Toorn (Snorro), Meral Polat (Conchita) en Bas Hoeflaak (Wervelwind).

Een minpuntje: ze begonnen wel tien minuten te laat. Verder is het een echte aanrader. Na deze recensie hopen wij dat jullie meer interesse hebben in de voorstelling SNORRO. Als wij mochten, zouden wij deze voorstelling vijf sterren geven!

Dit was onze recensie.