rolstoelgebruikers

Met uitzondering van de balkons in de Jupilerzaal en die in de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal, zijn de zalen toegankelijk voor rolstoelen. In de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal is alleen plaats voor rolstoelen en niet voor scootmobiels. Er zijn speciale rolstoelplaatsen beschikbaar, direct naast de overige zitplaatsen. U kunt een uitgebreide toelichting op de toegankelijkheid van ons gebouw downloaden met gedetailleerde informatie over de zalen, horeca en toiletten.

rolstoelplaatsen reserveren

Stel het bespreekbureau bij uw reservering op de hoogte, zodat hiermee rekening kan worden gehouden bij de placering. contactgegevens bespreekbureau

in een rolstoel komen, maar op een gewone stoel zitten

In dat geval kunt u op deze site bij de betreffende voorstelling zelf uw plaats kiezen. Wanneer u de plattegrond ziet, zorg dan dat er een vinkje staat in het vak 'toon stoelinformatie'. Zo kunt u zien waar u in de zaal zit en de afstand tot het podium.

leenrolstoelen voor scootmobiel gebruikers

In de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal kunnen wij enkel rolstoelen plaatsen, geen scootmobiels. Het Chassé Theater beschikt over leenrolstoelen.  

rolstoelgebruikers Chassé Cinema

Al onze cinemazalen zijn toegankelijk voor rolstoelen. Indien u vooraf aangeeft dat u met een rolstoel komt, kunnen wij een plaats voor u en uw gezelschap reserveren. Reserveer daartoe uw cinemakaarten via het bespreekbureau (076 530 31 32). Onze rolstoelplaatsen bevinden zich achterin de cinemazalen. In de Kinlyzaal zit u op een prachtige kijkafstand op de voorste rij.

invalidenparkeerplaatsen

Er zijn zes invalidenparkeerplaatsen tussen het Chassé Theater en het stadskantoor en tien invalidenparkeerplaatsen in de Chassé parking. Rondom het Chassé Theater zijn er ook nog andere parkeergelegenheden in de directe omgeving.