meer om te doen

flexwerken
In onze foyer is heel Breda en omstreken welkom. Niet alleen 's avonds maar ook overdag zijn onze deuren geopend. Om te werken, af te spreken, koffie te drinken of lekker te eten. Onder de noemer Chassé Connect bieden we jou een flexibele werkplek met goede faciliteiten waar je ook kunt netwerken en presenteren.

stadspodium

Op zoek naar een laagdrempelig podium om in een ongedwongen entourage een idee, een concept of jezelf te presenteren? Zingen, musiceren, filosoferen, presentatie, vergadering, debat, pitch of afstudeerscriptie verdedigen? Cultureel, maatschappelijk of zakelijk? Alles mag! info

besloten filmvertoningen

Met een groep medestudenten een besloten filmvertoning bezoeken? Dat kan! Kies een film uit die al draait, of laat ons weten wat je graag wil zien en we regelen het voor je! 

rondleiding en fieldtrip

Interessante rondleiding organiseren voor je opleiding? Neem een kijkje achter de schermen bij het Chassé Theater! Je wordt meegenomen naar plekken waar je normaal gesproken als bezoeker nooit zou komen. Ook een fieldtrip behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt een rondleiding, een presentatie van een van onze medewerkers en een interactieve opdracht.

contact

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van besloten filmvoorstellingen, rondleidingen en fieldtrips kun je contact opnemen met Amke Bogers. Mail naar educatie@chasse.nl of bel 076 530 31 57.