Soof de musical in Breda

do 20 feb 2020
Bekijk programma

Soof rijdt haar keuken eindelijk de theaters in met Soof de musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde, herkenbare ingrediënten. De keuken van Soof staat midden op het podium, dus dichterbij haar leven kun je niet komen. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent, een baan én een gezin hebt (drie kinderen waarvan eentje in de puberteit (!) – en oh ja, ook nog een hond…). En druk. En niet perfect.

Soof de musical viert de herkenbare onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Klik hier voor de meest gestelde vragen (+ antwoorden) over de voorstelling!


VIP-tickets
Dichter bij Soof kunt u niet komen: als VIP bent u letterlijk en figuurlijk onderdeel van de voorstelling, want u heeft plaatsen óp het toneel, middenin de vrolijke chaos. Misschien mag u zelfs even in de soep roeren of vraagt Soof om een paar aardappels te schillen. Een heerlijk sfeertje dus in de KookSoof. Daarnaast laat Soof u ook meeproeven van haar heerlijke kookkunsten! Er worden maar liefst vijf heerlijke hapjes uitgeserveerd en die zitten, met twee drankjes, bij de kaartprijs in! 

  • U kunt de plaatsen reserveren door de volloopplaatsen te kiezen in het bestelproces (niet 1e rang).
  • Er zijn een beperkt aantal VIP Tickets beschikbaar per voorstelling. Deze kaarten zijn altijd ongeplaceerd en hebben sowieso het allerbeste zicht.
  • Inclusief vijf heerlijke hapjes en twee non-alcoholische drankjes. Let op: de hapjes zijn heerlijk, maar gelden niet als volledige maaltijd. 
  • U kunt direct met alle bezoekers de zaal in. Op het podium staat een medewerker van Soof de musical voor u klaar om u te placeren.
  • Stuur uw dieetwensen (vegetarisch / hypoallergeen) uiterlijk een week voor uw bezoek naar theater@chasse.nl

Musical smaakte nog nooit zo goed! 

Bekijk hier de VIP publieksreacties!

Alle voorstellingen