Soof de musical in Breda

za 10 nov 2018 - zo 20 jan 2019
Bekijk programma

Ze was in 2017 al even in ons theater te zien met een smakelijk voorproefje, maar nu is het voor het ‘echie’: Soof de musical gaat de grote zaal in! Deze nieuwe Nederlandse musical is van 10 t/m 18 november 2018 en van 15 t/m 20 januari 2019 te zien. De landelijke première is op zondag 18 november in ons theater. 

Alle ingrediënten van de succesvolle films zijn vertaald naar deze hilarische, herkenbare en innemende theaterbewerking. Je komt als publiek nu dichterbij dan ooit, want de keuken van Soof (Maike Boerdam) staat nu midden op het podium. Daar wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Het leven ís namelijk niet altijd even makkelijk.

Soof de musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

VIP-tickets

Als VIP bezoeker van Soof de musical bent u in voor een bijzondere ervaring: u bent letterlijk en figuurlijk onderdeel van de voorstelling. Tijdens de voorstelling zit u όp het toneel, met het állerbeste zicht. Bovendien proeft u ook mee van Soofs kookkunsten: er worden maar liefst vijf heerlijke happen uitgeserveerd, inclusief twee drankjes. Bijzondere sfeer en smaakvolle ervaring gegarandeerd!

  • U kunt de plaatsen reserveren door de volloopplaatsen te kiezen in het bestelproces (niet 1e rang).
  • Er zijn een beperkt aantal VIP Tickets beschikbaar per voorstelling. Deze kaarten zijn altijd ongeplaceerd en hebben het allerbeste zicht.
  • Het VIP Ticket is inclusief vijf heerlijke happen, gelijk aan een kleine maaltijd.
  • Aanvang: een half uur voor aanvang van de voorstelling op het toneel van uw theater. Let op: een kwartier voor aanvang van de voorstelling wordt het eerste hapje geserveerd. Het is daarom belangrijk om op tijd te zijn.
  • De kaartprijs is inclusief twee drankjes (geen sterke dranken). 
  • We serveren geen vis, wel vlees en vegetarisch in een combinatie van warm en koud.
  • Het is om productionele redenen niet mogelijk om op dieetwensen in te gaan.

Alle voorstellingen