Soof de musical in Breda

di 13 nov 2018 - zo 20 jan 2019
Bekijk programma

Ze was in 2017 al even in ons theater te zien met een smakelijk voorproefje, maar nu is het voor het ‘echie’: Soof de musical gaat de grote zaal in! Deze nieuwe Nederlandse musical is van 11 t/m 18 november 2018 en van 14 t/m 20 januari 2019 te zien. De landelijke première is op zondag 18 november in ons theater. 

Alle ingrediënten van de succesvolle films zijn vertaald naar deze hilarische, herkenbare en innemende theaterbewerking. Je komt als publiek nu dichterbij dan ooit, want de keuken van Soof (Maike Boerdam) staat nu midden op het podium. Daar wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Het leven ís namelijk niet altijd even makkelijk.

Soof de musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

VIP-tickets
Voor Soof de musical zijn ook VIP-tickets beschikbaar. Dit zijn plaatsen op het toneel die u kunt reserveren door de volloopplaatsen te kiezen in het bestelproces (niet 1e rang). U neemt tijdens de voorstelling plaats in de zogeheten kook-soof en krijgt hier ook een maaltijd geserveerd. Deze is ter grootte van een diner, dus u hoeft voor uw bezoek niet te eten! We zullen te zijner tijd contact met u opnemen over eventuele dieetwensen. De stoelen zijn niet geplaceerd (geen rij- en stoelnummer) maar u mag op de avond zelf een mooie plaats uitzoeken. Al deze plaatsen hebben het beste zicht! 

Alle voorstellingen

Soof de musical | PREMIÈRE

Soof de musical | PREMIÈRE

Maike Boerdam e.a.

zo 18 nov 2018 15:00