Speel mee in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde kat

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde kat in het Chassé Theater!

Waar zijn wij naar op zoek?

Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks 20 kinderen mee.

Voorstellingsdag

Per voorstellingsdag selecteren wij 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen. Je speelt alle voorstellingen van jouw voorstellingsdag. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd. In totaal zoeken wij dus 40 kinderen (20 kinderen voor za 17 mrt en 20 kinderen voor zo 18 mrt). Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstellingen voor één begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan door het volledige inschrijfformulier in te vullen en dit op te sturen naar het Chassé Theater via marketing@chasse.nl of naar onderstaand adres. Je inschrijfformulier moet uiterlijk 13 oktober 2017 binnen zijn. Je krijgt bericht of je mag meespelen in De gelaarsde kat. Ook als je niet wordt geselecteerd, krijg je hiervan bericht. LET OP: als er voldoende aanmeldingen zijn, kan het zijn dat de uiterlijke datum van aanmelden wordt vervroegd. 

Chassé Theater
t.a.v. Esther Vissers
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Actievoorwaarden

Kijk hier voor alle actievoorwaarden.