sponsoring

Het Chassé Theater trekt jaarlijks ruim 350.000 bezoekers waarvan 40.000 zakelijke gasten. Met al deze gasten communiceren wij op maat en via verschillende publiciteitskanalen. Wij kunnen dus ook uw boodschap bij een grote groep betrokken bezoekers onder de aandacht brengen. Ook bieden wij u uiteenlopende mogelijkheden om de band met uw relaties te verstevigen. 

Wat zijn de mogelijkheden?

zaalsponsor
“Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, een familiebedrijf, is commercieel maar wil nadrukkelijk zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen.” 
– Joep en Stijn de Jong, Koninklijke Drukkerij Em. de Jong

business seats
“Wij hebben gekozen voor business seats. Een aantal keer per jaar nemen wij relaties mee naar een voorstelling in het theater. Door de grote diversiteit aan voorstellingen, is er voor ieder wat wils. ‘Onze eigen stoelen’ in de grote zaal maken dit avondje uit helemaal af.” 
– Priscilla Seoram-Jackson, General Manager Apollo Hotel Breda

steun het Chassé Cultuurfonds
“Wij vinden het belangrijk om in Breda op diverse gebieden onze bijdrage te leveren, daar horen vanzelfsprekend ook culturele activiteiten bij. Daarom steunen wij het Chassé Cultuurfonds.”
- Maarten van Nielen, Rassers Advocaten

bereik uw doel samen met het Chassé Theater

Wilt u een overzicht van de mogelijkheden of een persoonlijk gesprek?  Neem dan contact op met Jacqueline Verschoor via jverschoor@chasse.nl  076 530 31 23 of 06 22 24 93 38.