Sprookjessprokkelaar

zo 26 mei 2019
Bekijk programma

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar. Geschikt voor ouders en grootouders met hun kleinkinderen vanaf 6 jaar oud.

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn. 

meer Sprookjessprokkelaar 

Compilatievideo 
Benieuwd naar hoe Sprookjessprokkelaar de musical in het Efteling Theater was?
Bekijk de compilatievideo.

Making of
Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat?
Bekijk een van de making ofs

Het verhaal van de Sprookjessprokkelaar
De Sprookjessprokkelaar is een wonderlijk personage uit het gelijknamige, spannende boek van prinses Laurentien en schrijver Paul van Loon dat in 2014 in samenwerking met de Efteling uitkwam. 
Kijk mee naar een betoverend sprookje over de magie van verbeelding...

Kleurplaat
Download hier de Sprookjessprokkelaar kleurplaat. 

 

Alle voorstellingen