Taartrovers Film Festival

ma 21 jan 2019
Bekijk programma

In de Carnavalsvakantie strijken de Taartrovers neer met het Taartrovers Film Festival (voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival). Een festival vol films en verbeelding voor kleine peuters, grote kleuters en jonge kinderen. Met het thema Lettersoep en Prentenkoek brengt het festival dit jaar een ode aan het kinderboek.

Speeltuin van de verbeelding
Met een filmkaartje (€ 9 & € 4,50 voor BredaPas houders) kun je naar zowel de film als de ‘Speeltuin van de verbeelding’. Je kunt er een boekje en een film maken, spelen in het huisje van Lotta uit de Kabaalstraat, Lettersoep en Prentenkoek eten, met je neus speuren naar bijzondere kinderboeken en nog veel meer… De speeltuin is op vrijdag 16 februari  geopend van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 17 & zondag 18 februari van 11.00 tot 17.00 uur.

openingsbal
Houd je van een feestje? Vrijdagochtend 16 februari om 10.30 wordt het festival feestelijk geopend met een écht openingsbal. Kom verkleed als jouw lievelingspersonage uit een kinderboek, geef met je voeten kleur aan de witte lange loper en open samen met andere kinderen het Taartrovers Film Festival! Het wordt een fantastisch feestje. Smul aan tafel van de lettersoep en fabriceer als toetje een eetbaar gedicht of een illustratie om van te smullen. Je hoeft je aan tafel niet te vervelen, want op het tafellaken zie je filmpjes geprojecteerd en de maaltijd wordt opgevrolijkt met muziek en verhalen. Pépé Smit is onze speciale gast. Zij zal haar boek  Fred het (heel erg) eigenwijze hert verbeelden aan tafelAls je wilt kun je nog even lekker dansen voordat je tot slot de openingsfilm Papier- en Inktfanfare in duikt. Na afloop van de film hoef je nog steeds niet weg, want je kunt de hele feestdag blijven spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.

Alle voorstellingen