taxiservice

Met het grootste gemak naar voorstellingen en films bij het Chassé Theater, van deur tot deur in een comfortabele taxi. Dat kan met onze taxiservice. Bovendien ontvangt u maar liefst € 2 korting per rit. We werken hiervoor nauw samen met Peutax, al 75 jaar taxibedrijf nummer één.

een taxi reserveren met korting

U kunt via peutax.nl/chasseritaanvragen uw taxi reserveren bij Peutax. Vul bij vouchercode TAXICHASSE in en u ontvangt € 2 korting per rit. U ontvangt van Peutax een e-mail ter bevestiging. Vanaf een week voor de voorstelling of film is de eindtijd beschikbaar op de betreffende voorstellingspagina op deze site, zodat u makkelijker kunt bepalen hoe laat u thuis gebracht wilt worden.

Op de dag van de voorstelling zelf kunt u telefonisch een taxi reserveren. Ook voor vragen over het vervoer, of om uw ophaaltijd te wijzigen, kunt u contact opnemen met Peutax via 076 571 00 00.

uw korting afrekenen met het kortingsvoucher

U rekent af met de taxichauffeur. De korting van € 2 per rit wordt enkel berekend wanneer u de taxiservice kortingsvoucher inlevert bij de chauffeur in combinatie met het tonen van een geldig (elektronisch) plaatsbewijs van de voorstelling of film die u die dag bezoekt. De korting geldt alleen voor ritten van en naar het Chassé Theater.