Terug

The Normal Heart

Kemna Theater & Opusone

di 7 okt 2014 20:30 tot 23:05  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

The normal heart is een aangrijpend waargebeurd verhaal over een groep mensen tijdens de opkomst van de aidsepidemie in de jaren ’80 in New York. In de VS werd dit toneelstuk van Larry Kramer overladen met Tony Awards en ook in Nederland waren de recensies lovend. “Een fantastisch toneelstuk”, stelde Trouw, met een, volgens Theatermaker “buitengewoon intelligent geschreven stroom aan prachtige dialogen”. De toneelhit uit New York met een sterrencast, waaronder Frederik Brom, Kevin Hassing en Jelle de Jong. www.thenormalheart.nl

tekst: Larry Kramer – regie: Job Gosschalk – vertaling: Coot van Doesburgh – spel: Frederik Brom, Kevin Hassing, Jelle de Jong e.a.

genre: toneel

Recensies

Trouw

-
"****Een fantastisch toneelstuk."

Telegraaf

-
"****Frederik Brom behoudt zijn naturel en maakt zo zijn personage volkomen geloofwaardig."

Parool

-
"***Indrukwekkende scènes over vriendschap en verlies."

NRC

-
"***Gevatte scènes met terloopse grapjes en snelle dialogen."

Theatermaker

-
"Buitengewoon intelligent geschreven stroom aan prachtige dialogen."

Metro

-
"Indringend aidsdrama zonder één keer het woord aids."

Dagblad van het Noorden

-
"Voorstelling die je bij de strot pakt."

Cultuurbewust

-
"Elke zin die uitgesproken wordt, gaat door merg en been."

Volkskrant

-
"Frederik Brom speelt de rol van Ned Weeks met bewonderenswaardige inzet en hij is zonder meer de motor van de voorstelling."

Stentor

-
"***** Het is ongelooflijk hoe deze acteurs, in de regie van Job Gosschalk, enkel met tekst de spanning weten op te voeren."

Iedere valse emotie is ingedamd.

bekijk recensies (10)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 18:00

In de Brasserie komen uw culinaire herinneringen aan de Franse Brasseries weer naar boven. Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het meest verse kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke gerechten van Spécialités de Chassé die wij het gehele jaar serveren. menu