Terug

A je to! 3+

Buurman & Buurman

Muziek
Grappig
di 26 dec 2017 16:00 tot 17:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Het dolkomische duo Buurman & Buurman hebben deze kerstvakantie een flink probleem. Want oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…? 

Buurman & Buurman bewijzen elke keer weer dat een goede buur beter is dan een verre vriend. In de immens populaire tv-serie Buurman & Buurman deden de twee dat gezegde al eer aan, maar ook in het theater krijgen de onhandige, maar niet kapot te krijgen klussers met hun gevleugelde uitspraak A je to alles voor elkaar in deze nieuwe slapstickmusical!

Cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) slaan voor de vierde keer de handen ineen om de Tsjechische buurmannen tot leven te brengen in het theater. www.buurmantheater.nl

script & idee: Jelle Kuiper - regie: Bruun Kuijt - liedteksten: Ivo de Wijs - muziek: Erik de Reus

 

genre: musical en show, kinderen en familie

4,15 sterren

Gemiddelde waardering: 4,15 sterren

Van Geffen

31-12-2017

5 sterren

Allemaal geweldig genoten! {6 kinderen en 5 volwassenen}

A. Hoogerwerf

28-12-2017

5 sterren

Kinderen vonden het geweldig.

Van Der Velden

28-12-2017

5 sterren

Geweldig leuke voorstelling, zowel voor kinderen alsook voor volwassenen...

C.M.J. De Bont- Henderson

27-12-2017

5 sterren

Leuk, soms een beetje fout, niet te voorzichtig met de kinderzieltjes.Veel afwisseling en voldoende snelheid.

Van Den Berg

27-12-2017

5 sterren

Mieke Nuijen

27-12-2017

5 sterren

Het decor geweldig. De zangkwaliteiten van de acteurs waren minder. De voorstelling kwam aan het eind pas goed op gang met het spel van de mollen en de liedjes. Al met al genoten met 2 ukkies.

Dennis van Dijk

27-12-2017

5 sterren

Het was een zeer leuke show voor zowel de ouders als de kinderen! Leuke decorstukken en leuke interactie met het publiek!

Van. Lier

27-12-2017

5 sterren

Voorstelling OK kinderen hebben genoten en daar gaat het om. Minder gelukkig ben ik dat een hele zaal zeker met zoveel kinderen door een uitgang moeten van de zaal. Dit is onverantwoord en zal mij de volgen de keer bedenken als ik naar uw theater ga.

familie m. Nooijen

27-12-2017

5 sterren

fantastisch ons meisje heeft genoten en heerlijk gelachen.(wij hebben daardoor ook echt genoten! bedankt)

W&L

27-12-2017

5 sterren

Mirjam

27-12-2017

5 sterren

Leuke voorstelling! Jammer van het geluid probleem, maar dat werd snel opgelost en daar kan niemand wat aan doen.

W.P. Verdonk

27-12-2017

5 sterren

kinderen hebben genoten

S. Schoof

27-12-2017

5 sterren

Het geluid kon beter

bekijk reacties (13)

kerst lekkernijen

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van heerlijke kerst lekkernijen. Buikjes vol? Dan kunnen de kinderen nog gezellig knutselen en spelen in de foyer. reserveer 

Recensies

Theaterkrant

- >4,0 sterren
"De buurmannen zijn in het theater nog inventiever dan op TV"

A je to is meer dan een voorstelling die gemakzuchtig drijft op de populariteit van de kinderserie. Aan alle onderdelen is serieus zorg besteed. Het toneelbeeld is sterk; daar is Ascon de Nijs dan ook verantwoordelijk voor. Met het levendige script van Jelle Kuiper kunnen de buurmannen Casper Gimbrère en Iwan Dam prima uit de voeten. Ze zingen ook nog eens verdienstelijk, wat prettig is omdat Erik de Reus en Ivo de Wijs voor prima muziek en liedjes zorgen. Regisseur Bruun Kuijt houdt de vaart in de voorstelling. Zo lukt het moeiteloos om ook jonge kinderen een uur te boeien.

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Het bezoek wordt voor kinderen nog leuker met het Chassé kindertasje. Een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en wat lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk
Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.