Terug

Aladdin 6+

Theater Terra

Toneel
Muziek
Betoverend
vr 3 mei 2019 15:00 tot 16:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin. Een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van Duizend-en-een-nacht.

In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Dan probeert de tovenaar om ook de lamp met magische krachten in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden.

naar het sprookje van Antoine Galland - muziek & regie: Fons Merkies - decor-, poppen- & kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | lichtontwerp: Bart van den Heuvel - geluidsontwerp: Erwin van den Broek – spel:  Juliann Ubbergen, Alisa Opari Luzi e.a. - producent: Michiel Morssinkhof

Theater Terra
Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. www.theaterterra.nl

genre: musical en show, kinderen en familie

Recensies

NRC

-
"De cast is uitstekend: vooral Juliann Ubbergen steelt de show als de verteller en de geest in de lamp."

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.