Terug

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Simone Kleinsma, William Spaaij e.a.

wo 1 nov 2017 19:30  |  Jupilerzaal

Simone Kleinsma brengt Annie M.G. Schmidt terug op toneel. Op een mooie Pinksterdag, Margootje, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag en Vluchten kan niet meer. Het is een kleine greep uit het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Ze schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten. Maar wie was de vrouw achter de schrijfster?

Gebaseerd op de succesvolle bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’ van Annejet van der Zijl, schreef Dick van den Heuvel een nieuwe biografische musical vol scherpe humor en natuurlijk alle bekende nummers. Met haar prachtige stem en liefde voor de Nederlandse taal is Simone Kleinsma de aangewezen actrice om Annie te spelen, het eenzame meisje dat uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland. In het stuk blikt Annie met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op een leven vol hoogte- en dieptepunten. www.anniemgdemusical.nl

script: Dick van den Heuvel (naar Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt’ van Annejet van der Zijl) – regie: Paul Eenens – muziek: Harry Bannink – arrangementen: Ad van Dijk – spel: Simone Kleinsma, William Spaaij e.a.

genre: musical en show

Bekijk voorstelling op andere dag

do 2 nov 2017 20:00  |  Jupilerzaal
vr 3 nov 2017 20:00  |  Jupilerzaal
za 4 nov 2017 20:00  |  Jupilerzaal
zo 5 nov 2017 14:30  |  Jupilerzaal
bekijk alternatieve speeldata (4)

Groepsarrangement

Grootmoeders koektrommel is deze druiligere novembermaand gevuld met Hollands beste koeken en ook de verse bonenkoffie wordt u met een glimlach geserveerd. Heerlijk duurt het langst maar uiteraard zorgen wij dat u op tijd aanwezig bent bij deze nostalgische voorstelling.
arrangement (excl. btw) € 8,75 meer informatie / reserveren

De voorstelling maakt deel uit van de serie De groten der aarde weer op toneel

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu