Terug

Alink&Plukaard

As the world Tsjechov

vr 22 dec 2017 20:30 tot 21:55  |  MK2zaal (theaterzaal)

As the world Tsjechov is een cabareteske, persoonlijke en humoristische voorstelling van het jonge duo Alink&Plukaard, die vorig seizoen al hoge ogen gooide bij publiek en pers. Een intiem portret van twee zoekende, jonge mensen die overlopen van ambitie en idealen, maar daarmee het gevaar lopen om de realiteit niet onder ogen te komen.Alink&Plukaard laat een breed publiek kennismaken met het werk van bekende schrijvers als Molière, Tsjechov en Edward Albee, vermengd met eigentijdse scènes en anekdotes uit hun eigen leven. Hiermee bewijst het duo dat toneel absoluut niet saai en stoffig is! www.alinkplukaard.nl

tekst: Anton P. Tsjechov, Yara Alink, Sander Plukaard - regie: Koos Terpstra – idee & spel: Yara Alink, Sander Plukaard

Yara Alink (1990) en Sander Plukaard (1989) studeerden in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en vormen sindsdien het duo Alink&Plukaard. Ze maakten eerder de voorstellingen Who is/We are/Wanna be like Martha & George en De Mensenhater, waarmee ze in 2014 de Fringe Bronze Award in de wacht sleepten. Ook solo verschenen zij al eerder op het toneel. Zo was Alink recentelijk te zien in Wie is er bang voor Virginia Woolf? en speelde Plukaard in de zomer van 2016 in Romeo en Julia van Het Amsterdamse Bos Theater.

genre: toneel

4,00 sterren

Gemiddelde waardering: 4,00 sterren

Publiek

23-12-2017

5 sterren

Geweldig ! Voor mensen die leeftijd ! Mooie teksten Samenspel subliem !! Een dikke 8 van ons !!

bekijk reacties (1)

Recensies

De Groene Amsterdammer

-
"Ik ben blij dat ze er zijn, die twee. Ga maar eens naar ze kijken"

Parool

- >4,0 sterren
"Het transparante spel van Alink en Plukaard is soms zo naturel dat het bijna één grote improvisatie lijkt. Plukaard speelt met een aanstekelijke nonchalance, voorzien van vilein en egocentrisch randje; Alink zet daar een schijnbaar naïef en kwetsbaar meis"

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu