Terug

AVATAR - The Last Dancer

The Scene of Dance

za 1 jul 2017 19:00 tot 21:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Water, Vuur, Lucht en Aarde... vier elementen en vier naties die in vrede met elkaar leven. De harmonie in deze wereld wordt verstoord als de kwaadaardige Vuurnatie chaos en oorlog veroorzaakt. Er is maar één persoon die de wereld kan redden: de Avatar.

De avonturen van de Avatar en zijn vrienden worden door 200 dansers uitgebeeld in deze spectaculaire dansvoorstelling vol humor, spanning, drama, actie en natuurlijk heel veel dans en muziek!

 

genre: dans, cultuur uit stad en streek

4,25 sterren

Gemiddelde waardering: 4,25 sterren

Rent

5 sterren

F. Lokhoff

5 sterren

Fantastische dansvoorstelling en schitterende show!

Cintia

5 sterren

Goed show, leuke muziek

C.E.M. Bos-Jonkers

5 sterren

Geweldig!!! We hebben genoten van wat we gezien en gehoord hebben. Trots op de mensen die zoiets organiseren. Dit is ook onze jeugd! Het was een feestje.

De Gruijter

5 sterren

Er werd vaak heel mooi gedanst. Vrolijke voorstelling. Knap dat iedereen een onderdeel van de voorstelling is.

Peeters-Tesselaar

5 sterren

Geen moment verveeld.zaten mooie dansstukken tussen. De dans van het vuur was prachtig. Wel het geluid oorverdovend. De spreekstem was daardoor niet duidelijk vanwege overruis door te hard afgesteld. Ook het te scherpe licht was hinderlijk.met de hand als klep boven de ogen gezeten. In publiek naderhand deze klacht gehoord. Zonde van zoooo hard afgesteld.slecht voor de jonge oren.

Jansen

5 sterren

Een mooie, leuke en afwisselende dansvoorstelling voor jong en oud met alles erop en eraan. Ook het decor vond ik indrukwekkend. Alles zag er geweldig uit en we hebben enorm genoten.

De Schipper

5 sterren

De muziek was verschrikkelijk hard. Achter de dansers stonden lampen , gericht op het publiek. Je keek dus de hele tijd in lampen. Op en schaarse momenten dat die lampen uit waren kon je de dansers veel beter zien. De dansen waren goed, maar wel heel erg veel groepen. Verhaal was niet te volgen.

bekijk reacties (8)