Terug

Jeugdtheaterhuis Zuid Holland

Beer (7+)

Toneel
Betoverend
do 26 dec 2019 14:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Beer in de stad! Alarm! Zo’n gevaarlijk beest, dat kan niet, tussen alle mensen.

Hoewel… een beer is ook natuur. En hij komt hier niet voor niks. Hij is misschien wel gevlucht. Maar toch, die klauwen… Als hij zich nou aanpast, dan kan hij misschien blijven. Is dat goed voor de stad, of juist gevaarlijk? De verschijning van een beer zorgt voor verdeeldheid. Wat moet je ermee? Ambtenaren, natuurvrienden, gelovigen, zwerfjongeren en sportschoolbezoekers hebben allemaal hun visie op de zaak, van uitzetten en afschieten tot knuffelen en aanbidden.

Fabian Jansen (de beer), Wendy Hoogendijk, Kiki Schippers en Oscar Aerts – -vier oud-leerlingen van het Jeugdtheaterhuis – spelen de hoofdrollen en krijgen de hulp van 25 jonge talenten uit het hele land. Met teksten van kinderboekenschrijver Guus Kuijer en spoken word-artiest Derek Otte. Diederik van Vleuten componeerde de muziek.

Beer is een coproductie van Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland en het Luxor Theater Rotterdam. www.jeugdtheaterhuis.nl

tekst: Guus Kuijer - spoken word-artiest: Derek Otte – muziek: Diederik van Vleuten - spel: Fabian Jansen, Wendy Hoogendijk, Kiki Schippers, Oscar Aerts - coproductie: Luxor Theater Rotterdam

genre: kinderen en familie, toneel

Arrangementen

Kerstlunch 2019

Kerstlunch 2019

Geniet voorafgaand aan uw matinee voorstelling van een heerlijke Kerstlunch in Front. Wij verzorgen per persoon een feestelijke koude en warme bowl in kerststijl voor €24.95. Bij binnenkomst verwelkomen wij u met een glas cava. Voor de kinderen serveren wij een warme kerstbowl voor €15,75 inclusief een feestelijke welkomstdrank.
Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.