Terug

Danny Vera

Between the dark & daylight

do 19 okt 2017 20:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


Na uitverkochte clubzalen door het hele land, memorabele optredens bij De Wereld Draait Door en RTL Late Night en een jarenlange staat van dienst als huisband van Voetbal Inside, reisde Danny samen met zijn band in The new black & white voor het eerst langs de Nederlandse theaters. Een schot in de roos, want Danny voelt zich als een vis in het water in de intimiteit van het theater.

Het belooft een bijzondere avond te worden, waarbij de bezoeker zowel vermakelijke anekdotes als ontroerende verhalen kan verwachten. Between the dark & daylight duidt het veelzijdige repertoire van Vera aan, met zowel nummers die gaan over de donkere als de lichte kant van het leven. Naast Danny’s eigen muziek, zal hij ook nummers spelen van de grootmeesters die hem hebben geïnspireerd. Het art-deco décor maakt de beleving compleet en brengt de bezoeker terug naar vervlogen tijden. 

 

Beleef een ongedwongen avond samen met de altijd sympathieke en best geklede man van Nederland. www.dannyvera.com

 

genre: lichte muziek

Recensies

Heaven

-
"een gedreven artiest die mij moeiteloos in zijn ban kreeg"

3voor12

-
"Danny Vera is een rustige en lieve man waarbij je je als publiek op je gemak voelt"

NU

-
"In zijn eenvoud schuilt een grote kracht..."

Written in Music

-
"Als Danny begint te zingen en, onwillekeurig, de gedachten kort naar Chris Isaak gaan, weet je dat je het nummer al graag helemaal wil horen"

bekijk recensies (4)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu