Terug

Bosch in bed 8+

De Stilte

Muziek
Dans
Betoverend
zo 12 mrt 2017 15:00 tot 16:10  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal


Saxofoonkwartet Artvark en dansgezelschap de Stilte brengen in hechte samenwerking een muziektheatervoorstelling waarin de fantasie van Jheronimus Bosch in klank en beeld tot leven komt. Prachtige dans, meeslepende muziek en ongelofelijke gebeurtenissen staan garant voor een zinderende theaterervaring.

In de hallucinerende werkelijkheid van een ziekenhuis, waar medicijnen tot droombeelden leiden, zweeft  het leven als een ballon tussen hemel en aarde. Bomen die uit de lucht komen zeilen, een polonaise van engelen, vreemde kamergenoten, doktoren, verplegers en onverwacht bezoek. Het is een  bonte bedoening waarin verzinsels en echte gebeurtenissen niet van elkaar te onderscheiden zijn. Surrealistisch als de schilderijen van Jheronimus Bosch. www.destilte.nl

choreografie: Jack Timmermans - muziek: Bart Wirtz, Rolf Delfos, Mete Erker, Peter Broekhuizen - decor: Bert Vogels

Zapp Theaterprijs 2017
Bosch in bed is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2017! Je kunt hier je stem uitbrengen. 

genre: kinderen en familie, dans

4,75 sterren

Gemiddelde waardering: 4,75 sterren

G.R. Visser

17-03-2017

5 sterren

zó integer, zó muzikaal gezellig en zeer fraai gedanst. mijn kleinkind was doodstil, ook toen we naar huis gingen. later vroeg hij mij wie bosch was: heb 'm toen, dmv een boek, foto's laten zien van wat bosch geschilderd heeft. hij had er van genoten!!

J.A. Ronda

13-03-2017

5 sterren

Het was een uitstekende voorstelling met veel mooie moderne dans. Ook Bosch was erg duidelijk te herkennen. Hebben weer genoten.

Verhaart

13-03-2017

5 sterren

Prima spel van Artvark & de Stilte ! Allebei toppers ! Vraag me wel af, of deze voorstelling ook alle aanwezige kinderen heeft kunnen boeien (ruim een uur)...

Jan Versluys

13-03-2017

5 sterren

bekijk reacties (4)

Recensies

Theaterkrant

- >4,0 sterren
"Muziek en dans mixen mooi in heldere narcosedroom"

Omroep Brabant

-
"Met Bosch in bed heeft de Stilte (weer) iets heel bijzonders gemaakt."

Met Bosch in bed heeft de Stilte (weer) iets heel bijzonders gemaakt. reportage

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Nieuw in het assortiment: tas vol leuks en lekkers! Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nu nog leuker met de speciale Chassé trakteert tas. Dit is een tas gevuld met een leuke kleurplaat, kleurpotloodjes en zit boordevol lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tas vol lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstelligen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.
Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.