Terug

Brandweerman Sam redt het circus 2+

Brandweerman Sam live!

Toneel
Muziek
Grappig
Dans
zo 17 dec 2017 16:00 tot 16:55  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Tètu, tètu, tètu, tètu: Brandweerman en kinderheld Sam, bekend van RTL Telekids, rukt in deze vrolijke kindervoorstelling uit naar het theater! Het circus komt langs in het dorpje Piekepolder. De circusdirecteur heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Niets lijkt een fantastische show in de weg te staan, totdat de ondeugende Norbert Puk de boel in de war schopt. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team paraat om het circus te redden. 

Deze kindervoorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is een feest voor het hele gezin! www.vanhoorne.com

genre: musical en show, kinderen en familie

3,82 sterren

Gemiddelde waardering: 3,82 sterren

Van Der Velden

21-12-2017

5 sterren

Jammer dat brandweerman Sam te weinig tijd had om met elk kindje op de foto te gaan, hierdoor 2 bedroefde kindjes... jammer.... Voorstelling vonden ze geweldig.. en daar draait het om...

R. Van Kempen

21-12-2017

5 sterren

Kinderen vonden het geweldig. Zaten op het puntje van hun stoel. Voor papa en mama genieten :)

Sibbing

18-12-2017

5 sterren

Scharer

18-12-2017

5 sterren

beste mensen om te beginnen vond ik sowieso al de prijs veel te hoog..tenslotte zijn de kindjes heel erg jong..en de ouders of meestal grootouders doen het voorde kleintjes...ik zal niet meer zo gauw gaan..vond het wel leuk om met mijn kleinzoon Flynn 3 jaar 4mnd voor het eerst naar een voorstelling te gaan.. het geluid is enorm hard......en ik vond het veeeeel te druk.. Flynn vond het een beetje eng en ik zag dat grootouders met een kindje de zaal na 2 minuutjes verlieten.. op tv of zo dichtbij is toch een heel groot verschil . er werd veel gezegd wat de kinderen niet begrijpen.... was het vanaf 2 plus???? dan zal ik zeggen minimaal vanaf 3 en dan is het nog afwachten albijal heb ik toch wel spijt van deze bezoek en trouwens ook van die snoepkraam etc vriendelijke groeten christina

Hens

18-12-2017

5 sterren

matige show

Goos

18-12-2017

5 sterren

Misschien is het idee om bij ouders aan te geven dat de voorstelling niet bedoeld is voor kinderen jonger dan 3 jaar. Deze kleintjes worden sneller onrustig, wat het plezier van kinderen van 4+ enigszins verstoord. Verder vonden wij het een geweldig leuke voorstelling, onze kleinzoon heeft er heel erg van genoten.

Rommens

18-12-2017

5 sterren

Mijn zoontje was erg onder de indruk, van de show en het theater. Met name omdat het zijn eerste keer was! Chasse medewerkers waren erg vriendelijk.

Natascha

18-12-2017

5 sterren

Ontzettend leuk en herkenbaar voor kleintjes. 55 min ook precies lang genoeg. Daarnaast erg leuk dat er in de foyer gespeeld kon worden en de kindjes met de figuren op de foto konden.

Barbara

18-12-2017

5 sterren

Mijn kleuter heeft genoten van de voorstelling en sfeer. Niet te lang, muziek en volume prima!

Bart

18-12-2017

5 sterren

Kinderen waren super tevreden. Helemaal in de wolken bij het zien van Sam en zijn team.

M. Van Rooy

18-12-2017

5 sterren

De show was hartstikke leuk, goed in elkaar gezet, duidelijk, niet langdradig, En na afloop met iedereen op de foto, helemaal Top Ook complimenten voor de circus directeur (goochelaar ) haha hij deed het geweldig !!

bekijk reacties (11)

verkleden

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen.

ontmoet & groet

Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet met brandweerman Sam en zijn vrienden. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een echt heldendiploma!

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. 
Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Het bezoek wordt voor kinderen nog leuker met het Chassé kindertasje. Een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en wat lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk
Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.