Terug Nog 3 dagen tot voorstelling

Brandweerman Sam redt het circus 2+

Brandweerman Sam live!

Toneel
Muziek
Grappig
Dans
zo 17 dec 2017 14:00 tot 14:55  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Tètu, tètu, tètu, tètu: Brandweerman en kinderheld Sam, bekend van RTL Telekids, rukt in deze vrolijke kindervoorstelling uit naar het theater! Het circus komt langs in het dorpje Piekepolder. De circusdirecteur heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Niets lijkt een fantastische show in de weg te staan, totdat de ondeugende Norbert Puk de boel in de war schopt. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team paraat om het circus te redden. 

Deze kindervoorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is een feest voor het hele gezin! www.vanhoorne.com

genre: musical en show, kinderen en familie

Bekijk voorstelling op andere dag

zo 17 dec 2017 16:00 tot 16:55  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

verkleden

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen.

ontmoet & groet

Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet met brandweerman Sam en zijn vrienden. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een echt heldendiploma!

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. 
Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Het bezoek wordt voor kinderen nog leuker met het Chassé kindertasje. Een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en wat lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk
Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek inclusief ranja.