Terug

Rent

Bredaas Studententheater De Derde Akte

za 30 jun 2018 20:00 tot 22:20  |  MK2zaal (theaterzaal)

Dit jaar zal BST De Derde Akte de musical Rent ten tonele brengen. De musical volgt, gedurende een jaar lang, het leven van acht vrienden die in New York wonen. Zij moeten hier zien te overleven, terwijl ze worstelen met relaties, liefde, het verlies, creativiteit en aids. We maken kennis met de verteller van het verhaal, de filmmaker Mark en zijn voormalige geliefde Maureen en haar lesbische vriendin, de advocate Joanne. De ex-drugsverslaafde, Roger en zijn verslaafde minnares Mimi. Tom en de drag queen Angel. De laatste vier zijn besmet met hiv. Als laatste maken we kennis met Benjamin, een vroegere vriend van de groep, maar na zijn huwelijk met een rijke vrouw is hij hun huurbaas geworden. Hij weet de levensstijl van zijn oude vrienden niet meer te waarderen en probeert hen dan ook uit het appartement te krijgen.

Cast & Crew

De regie is in handen van Tim de Ligt en Aranka van Dorst neemt de zang op zich. De cast bestaat uit Bram Limberger, Djarana Taihitu, Eefje Heiblom, Janneke de Beer, Jessy van de Walle, Laurens Koning, Mozes van Toledo, Niels Adriaansen, Robyn Pierson, Roy Verhoeven en Sven Bäcker. Verder bestaat het productieteam uit Nanda Dolman en Robin van den Eerenbeemd.

BST De Derde Akte
BST De Derde Akte is dé studenten- theatervereniging van Breda. Jaarlijks worden er een aantal voorstellingen geproduceerd, zowel bestaand als zelfgeschreven; voor en door studenten. Er is Engels en Nederlands toneel, musical en andere theatergerelateerde activiteiten. De leden houden zich buiten hun studie om bezig met acteren, techniek, artistieke en zakelijke aspecten van producties. Plezier en ontwikkeling staan centraal en theater is wat ons bindt.

genre: cultuur uit stad en streek

4,67 sterren

Gemiddelde waardering: 4,67 sterren

A.J. Van Toledo

03-07-2018

5 sterren

Geweldig optreden van de derde akte, alleen het geluid was niet al te best. De drummer overstemde de spelers.

R. Parren

02-07-2018

5 sterren

Bijzonder mooi vertolkt en zeer goed gespeeld door iedereen die mee heeft gedaan. Het was prachtig echt genoten. Bedankt nog allemaal.

I.J. De Ligt

01-07-2018

5 sterren

Goed in elkaar gezet en tevens goede acteurs die zich goed in leefde in hun rol, vooral angel.

Ten Brundel

01-07-2018

5 sterren

Ik ben geen musical expert en heb er in mijn leven niet veel bezocht. Rent was voor mij een leuke optreden, wel erg Amerikaans en zoet.

Lemmen

01-07-2018

5 sterren

A.J.M. Verhoeven-Leemans

30-06-2018

5 sterren

Het was een prachtige musical We hebben genoten

Hamelink

30-06-2018

5 sterren

Prachtig spel en zang. Het klopte in totaal. Meer dan lof!!

D.J.C. Moelands

30-06-2018

5 sterren

Mooie voorstelling, ticket prijs meer als waard!

ine

30-06-2018

5 sterren

Er stond een mooie cast op het toneel. mooie stemmen en fijne harmonie. Jammer dat het niet altijd te verstaan was. dit lag niet aan de spelers maar de muziek, zeker de drums overstemde te veel. wel genoten van een avondje jong talent.

Van Kuijk

30-06-2018

5 sterren

Mit

30-06-2018

5 sterren

Professional gedaan!

Jessica

29-06-2018

5 sterren

Ik heb echt enorm genoten! Complimenten voor zowel cast als crew!

bekijk reacties (12)