Terug

Brussels Jazz Orchestra

Brel

vr 17 mrt 2017 20:30 tot 21:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Brel en Brussels Jazz Orchestra, het is een combinatie die tot de verbeelding spreekt. Voeg daar de internationaal gerenommeerde vocalist David Linx aan toe en je hebt een muzikaal project met vijfsterrenkwaliteit. La chanson des vieux amants, Bruxelles, Le plat pays, La valse à mille temps en andere klassiekers van Brel alsof het pure jazz standards zijn: ongehoord! www.brusselsjazzorchestra.com

genre: lichte muziek

3,67 sterren

Gemiddelde waardering: 3,67 sterren

B. Vierdag

19-03-2017

5 sterren

fantastische muziekanten, alleen vaak wat te hard.solist apart. wel goed. eenmaal, maar niet meer.

G. Dullens

18-03-2017

5 sterren

Fantastische big band, met goede solisten (de pianiste!), die vaker mag komen. In het begin waren de liedjes van Brel niet altijd goed te herkennen, maar dat werd later beter. Ik zou het orkest nog wel eens willen zien met een ander repertoire. En het drankje meenemen in de zaal was heel gezellig.

Berkhout

18-03-2017

5 sterren

Geluid voor mij te hard vaak, vooral met de achterste trompetters op volle kracht. Belichting hinderlijk bij vlagen, koud blauw of rood licht pal in het gezicht van toeschouwers. Orkest goed, met name de solopartijen, zaten mooie en knappe arrangementen tussen. Toch hoor ik liever de originelen, deze avond was een aardig experiment.

bekijk reacties (3)

clubrang

Exclusief genieten met lekkers onder handbereik tijdens bijzondere concerten. Diverse dranken en hapjes zijn te verkrijgen bij de ingang van de zaal. Wanneer u de Clubrang reserveert, zit u op de eerste rijen, vlakbij het podium én u beschikt over een eigen tafeltje voor al uw lekkernijen. Eerste klas genieten dus!

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het verste van het verste kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. . menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.